NORRTUSSARNASKENNEL

I självaste norrbotten

Hundar hos Camilla i Gammelstad

Nellie - Polar Sweet´s Isolde

Nellie är en kärvänlig, gossig, tillgiven, självständig och bedårand primadonna. Hon vill helst bestämma och nonchalerar både tvåbenta och fyrbenta till en början. Vi skulle kunna säga att hon är svårflirtand - vilket innebär att hon inte omedelbart släpper in vem som helst i hennes hjärta...MEN när hon gör det då har du en trogen vän.

Nellie älskar mat och skulle om hon fick äta både sin och de andra hundarnas godsaker. Hon ska alltid ha det alla andra hundar fått och får det oftast. Hon bara älskar ostbågar och att leka med pipleksaker så hon skulla kanske ha hetat Pippi i stället. Nellie bor i Luleå tillsammans med Camilla och hennes familj.

Nellie är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella 

  

  

 

 

 

 

  

  Ada - Behave´s Kiss Me Kate

Ada som efter många namnförslag och sömnlösa nätter äntligen fått sig ett namn, eller ska vi säga två namn. Hos uppfödaren har Ada, som hon nu heter, alltid kallats mADAm, vilket vi även gör ibland. Ni vet -kärt barn har många namn.

Ada är älskar att pussas och mysa. Hon vill helst vara nära och charmerar många i sin omgivning. Adas blick är förtjusande och ibland känns det som att hon tittar rakt igenom dig :) Hon är modig, tuff och en riktig svansviftare och älskar både fyr- och tvåbenta och då framför allt barn. Hennes favoritleksak är en boll och hon är en hejare på fotboll och kan dribbla riktigt bra med nosen. Adas älskar som de flesta hundar ben, men har en vana att gömma sina ben lite här och var. Ibland har vi hitta ben nedgrävna i rabatterna eller bakom någon buske i ett litet hål hon grävt. Vi har t o m hittat ben under en stumpa i tvättstugan. Tack Eva på Behaves Kennel för förtroendet att ta få köpa Ada av dig.

Ada bor i Luleå tillsammans med Camilla och hennes familj

Ada är mamma till vår B- och E-kull

Ada är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella

 

 

   

Tyra- Antonio´s Betty Davis

Tyra  är en oblyg, framåt och busig liten tjeja. Tyra har utvecklats till en riktig skönhet med underbart temperament. Henne sätter sig ingen på och försöker någon så får de höra att det INTE är okej. Tyra bara älskar att busa och när hon gör det så ryter hon som ett lejon....eller hon försöker i alla fall - låter rätt gulligt :) Hon har verkligen sett till att det blivit fart på damerna här hemma! Tyras bästis här hemma är helt klart Ada, de är oskiljaktiga. Tyra sover gärna i sängen och vill helst ligga så nära som möjligt och delar gärna ut många många pussar.

Tack Caroline på Antonio´s Kennel med familj för förtroendet att få köpa Tyra av er. Tyra bor i Gammelstad tillsammans med Camilla och hennes familj.

Tyra är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella

  

 

 

 

 

BeaTrix - Norrtussarnas Bea Trix The Beauty SE FI UCH

BeaTrix/Bea är kennelns första egna uppfödda tik. Hon har allt jag vill ha. Hon har underbart temperament, är självständig och trygg, har härlig attityd och är otroligt söt. Det känns lite speciellt med en egen uppfödd och det ska bli så roligt att följa hennes utveckling. Under 2013 debuterade Bea i utställningsringen och till vår glädje med mycket bra resultat. Bea hann under sitt debutår i utställningsringen med två utställningar i valpklass och  slutade som 2 vinstrikaste havanaisvalp - oj så skoj vi hade och oj vad glada vi blev! Bea älskar utställning -  hon är följsam, glad och på ett strålande humör när hon entrar ringen. Som junior hann hon också med några utställningar under 2013 och till vår glädje så blev hon med ett BIM och några placeringar Sveriges 6:e vinstrikaste havanaistik - vilken lycka! Förhoppningsvis kommer kommande utställningssäsonger vara lika framgångsrika - om inte.....ja då ska vi se till att ha ordentligt kul i alla fall!  

Bea är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella

Sveriges 2:a vinstrikaste havanasivalp under hennes första utställningsår 2013

Sverige 6:e vinstrikaste havanaistik under hennes först utställningsår  2013

Svensk och Finsk utställningschampion den 23/8-2014 - tre dagar efter hennes 2 årsdag

 

 

 

Esme - Norrtussarnas Extrem Empressa

Esmeralda/Esme är ett riktigt yrväder med underbart temperament och stor charm. Esme "pratar" liksom hennes mormor Fia. Så fort hon vill något så säger hon till och så fort hon är uttråkad säger hon till......underbara lilla knyte  :) Just nu står socialträning och endel inofficiella utställningar på schemat. Esme har hunnit med att vara på några inoff och till vår glädje med finfin kritik och hon verkar tycka det är lika kul som matte Camilla! Vi hoppas hon utvecklas väl och att hon liksom våra andra tjejer uppskattar vänstervarv och många timmars bilåkande från den ena utställningen till den andra. 

Hälsoundersökningar kommer