NORRTUSSARNASKENNEL

I självaste norrbotten

Hundar hos Helene i Gällivare

Molly - Polar Sweet´s Isadora

Molly är en social, charmerande, lekfull och en showig liten clown - kennels lilla busfrö. Hon älskar att busa med både fyrbenta och tvåbenta samt springa efter grejer man kastar åt henne. Hon tjuter av förtjusning och hoppar högt och glatt när någon visare henne minsta intresse. Hon vill alltid vara till lag och är nog kennels mest lydiga hund när hon ger sig tid att lyssna.

Molly älskar människor och bus och glömmer ofta att hon är hund. Hon vill gärna vara med vid frukosbordet och mysa med husfolket i gryningen. Hon är nyfiken och måste alltid kolla av vad som händer och sker - skulle hon få ett annat namn är det Nicke Nyfiken.

Molly bor i Gällivare tillsammans med Helene och hennes familj.

Molly är mamma till kennels första valpkull, A-kullen, och till C-kullen

Molly är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella

. 

 

Sally - Facklans Fatima

Sally är en glad, tillgiven och bestämt liten dam som till en början bara lekte på sina egna villkor. Hon var en svårflirtad och trygg tjeja med en underbar päls. Hon är ett litet underverk! Efter sin första valpkull, som hon haft hos sin uppfödare, har hon blivit riktigt lekfull och busig....liksom människor förändras och påverkas man av erfarenheter, så även Sally.

Sally försöker ta över rangordningen här hemma. Det låter ibland mer allvarligt än det är, men än så länge är hon inte högsta hönset - men får se!

Tack Helena och Ulf på Facklans kennel för att vi fått förtroende att ta hand om denna underbara tjeja.

Sally bor i Gällivare tillsammans med Helene och hennes familj.

Sally är mamma till kennelns D-kull

Hälsoundersöks  är hälsoundersökt U.A. öga, hjärta & patella

 

Kiwi - Sedes Enchanting Ezter

Kiwi är en framåt och lättsam liten tjeja som tagit familjen med storm.
Kiwi är en dominant liten dam som gärna vill bestämma. Hon älskar sin flock och tror nog hon är en människa :) Kiwi är glad, pussig och vill gärna vara nära.  

Tack Kerstin på Sedes Kennel för förtroendet att få köpa Kiwi av dig.

Kiwi bor i Gällivare tillsammans med Helene och hennes familj.

Hälsoundersöks när hon uppnår rekommenderad ålder

 

 

 

 

 

Doris - Norrtussarnas Delightful Doris

Doris är kennelns egaa uppfödda tjeja. Doris är en framåt och trygg tjeja som är otroligt följsam och kärvänlig. Doris är som sin mamma vit och har en bra benstomme och härligt rörelser. Just nu står socialisering högst upp på schemat. Mer information kommer inom kort.

Doris bor i Gällivare tillsammans med Helene och hennes familj.

Hälsoundersökningar kommer

 

 Hedda - Julias Hund

Hedda är en shih tzu som ägs av Helenes dotter Julia. Hedda- Jomi-Woo's Hot Stuff  är en trygg, tuff och framåt tjeja som ger alla som kommer i hennes väg sin kärlek, både två och fyrbenta - helt underbart temperament :)  Julia säger att Hedda är en bit som fattats -  nu är hon hel.....underbart :)